top of page

Het Consult

Voorafgaand aan het eerste consult stuur ik een vragenlijst toe om inzicht te krijgen in jouw klachten en jouw vraagstelling.

Tijdens eerste consult krijg jij een uitgebreide gezondheidscheck en brengen wij in kaart waar jouw disbalans ligt en nog belangrijker wat de oorzaak zou kunnen zijn hiervan waardoor jij klachten ervaart.

Samen met de vragenlijst en de metingen, waarbij wij op zoek gaan naar de functies en oorzaken, wordt het helder wat de oorsprong is van jouw klachten.
Een plan van aanpak wordt besproken en jij krijgt dan gericht advies met zo nodig ondersteuning van de juiste supplementen of behandeling.

Bij de meting met de Prognos wordt er gemeten op 24 begin en eindpunten van de vingers en tenen. De voeten en handen dienen zorgvuldig gewassen te zijn waarbij deze ook vrij moeten zijn van  crèmes of lotions omdat dit de meting kan beïnvloeden.

Ik meet met de Prognos, Bicom, of Quantum Analyser. Bij een consult met als specifieke vraag tot gewicht reductie, afvallen, meet ik met de Tanita Bodyscan.
Soms kan er ook een advies of wens zijn om nader onderzoek te doen via een energetische morfologische bloedtest (EMB).
 
Het eerste consult duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. De vervolg consulten variëren tussen dertig minuten tot een uur.
Bij ernstige klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts en eventueel specialist te bezoeken. 


Bekijk meer over de behandelingen.
CBFBCBC4-EC62-4CBC-AF5F-D8704B333F6C.jpeg
bottom of page