top of page
Reiki behandeling
Wat is Reiki?
Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent. Rei betekent universeel en Ki energie. Met het woord wordt zowel de energie aangeduid als de manier waarop je die kunt gebruiken: het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen.

Wat doet Reiki?
Reiki heeft een helende werking voor de mens, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau. In principe bestaat alles in de kosmos uit energie, wijzelf en alles rond en om ons heen. Wij kunnen deze energie niet visueel waarnemen, maar wel fysiek voelen. Je geeft hem door via je handen, naar elk gewenste plaats in ons lichaam waar je je handen neerlegt. Je hoeft geen bijzonder gave te bezitten om Reiki te leren.

Reiki werkt lichamelijk en geestelijk ontspannend waardoor er meer energie is voor het herstel van jouw lichaam en geest en jouw innerlijke rust.
Onze gedachtes zijn soms zo overduidelijk aanwezig zodat we geen moment van innerlijke rust en ontspanning meer in onszelf kunnen ervaren. Hierdoor blokkeren we vaak het zelf herstellend vermogen van ons eigen lichaam.
bottom of page