top of page

Reviews

Je kunt hier een aantal reviews lezen van cliënten die een consult en/of een behandeling hebben gehad bij VitaalOké.

Wil jij een review delen? Mail deze dan naar info@vitaaloke.com.

E1A0347E-AE29-4F22-8A01-282A5DF46A91_edited.jpg

Zeer tevreden en dankbaar na mijn behandeling door Anja. 

Na een lange tijd tobben ben ik bij Anja terecht gekomen, ik heb colitis ulserosa (chronische darmontsteking) die moeilijk onder controle is te krijgen waardoor ik erg veel pijn in mijn buik heb en vaak naar het toilet moet waardoor ik aan huis gekluisterd was, al na de eerste behandeling (Bicom,behandeling orthomoleculair, Bicom behandelingen ter ondersteuning van immuunsysteem en darmen) merkte ik dat mijn buik veel rustiger aanvoelde. Na meerdere behandelingen is mijn colitis ulserosa nu veel beter onder controle en kan ik weer deelnemen aan het normale leven. De behandeling met Anja heb ik als zeer prettig ervaren ik heb ook veel tips van haar ontvangen waar ik goede resultaten mee heb behaald.

Review - na pijn aan buik/darmen

Eindelijk, ik heb het onder controle! Na veel arts bezoeken met mijn klachten kwam ik via een vriendin bij Anja terecht. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik had veel stress doordat de kinderen veel thuis waren door Corona. Naast mijn werk moest ik de kinderen ‘les geven’ en dat ook nog combineren met een werk dag. Ik sliep slecht, was moe en down en daarbij kreeg ik ook nog zweet aanvallen.. De artsen zeiden dat het allemaal door stress kwam en ik rustig aan moest doen.. maar hoe?? Gelukkig heeft Anja mij heeel erg op weg kunnen helpen. Het bleek doordat mijn stress level zo hoog was ik mijn hormonen ook nog eens helemaal van slag waren. Na behandelingen met de Bicom, adviezen over indeling van mijn dag en supplementen voelde ik mij weer een beetje mens. Ik heb geen zweet aanvallen meer en slaap goed zodat ik weer gezellige energie over hou voor mijn gezin, werk en mijzelf. Dank je wel!

Review - klachten door overgang

Ik voelde me shit, had nergens zin in en durfde en had paniek aanvallen. Van mij moeder moest ik naar Anja. Ik vond het een beetje eng en raar. Gelukkig was ze heel lief en kon mij goed uitleggen waar alles vandaan kwam. Ik vond het fijn om alles tegen haar te kunnen zeggen. Ook heel freaky wat dat apparaat kan meten, alle klachten van mij stonden gewoon in beeld, heeel heftig. Zie je wel dat ik mij niet aanstel!! Na 3 maanden voelde ik mij al zoveel beter en nu na 6 maanden helemaal. Ik doe weer alles met mijn vrienden samen en kan eindelijk zonder angst en paniek slapen.

Review - niet lekker in mijn vel

Ik heb corona gehad. Ik ben niet heel erg ziek geweest maar was daarna door en door moe. Ik dacht dat ik een burnout had. Anja heeft mij doorgemeten en het was duidelijk niet helemaal in orde. Ik heb 3 behandelingen en 1 eind gesprek gehad. Ik ben niet meer moe en sport en werk weer als normaal.

Review - klachten na Covid 

bottom of page